Vold på utested i Trondheim

En mann er anmeldt for kroppskrenkelse etter vold på utested natt til søndag.

Saken oppdateres.

Politiet meldte på Twitter klokka 02.41 at det var pågående vold på et utested i sentrum av Trondheim. Vaktene hadde kontroll på mannen. Politiet kjørte til stedet, og pågrep en mann i 40-årene som kjørtes til arresten. Mannen anmeldes for kroppskrenkelse.

To menn i klammeri

- Vaktene på et utested i Trondheim sentrum ba politiet om bistand. Det var to menn som hadde kommet i klammeri. Vaktene fikk kontroll på mannen som var mest aggressiv, og politiet dro til stedet og bistod. Mannen i 40-årene er satt i arrest og sitter der fortsatt. Mannen vil bli avhørt på formiddagen søndag, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved Trøndelag politidistrikt.

- Mannen er løslatt, og anmeldes for kroppskrenkelser, sier operasjonsleder Bjørnar Gaasvik søndag ettermiddag.

Gaasvik opplyser at en vekter som var involvert i klammeriet skal ha fått vondt i en finger. Vekteren oppsøkte selv legevakten.

På forsiden nå