Prinsens gate er stengt

Bussene vil bli betydelig forsinket.

  Foto: eSPEN RASMUSSEN

Saken oppdateres.

To personer er alvorlig skadd og en person er lettere skadd under en voldshendelse på en privat adresse i Prinsens gate. Som følge av hendelsen har politiet sperret av Prinsens gate.

- Gata er sperret fra Bispegata og ned til Erling Skakkes gate, sier Per Morten Trymer, trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen.

Trafikken blir nå dirigert inn i Bispegata på vei inn til byen.

Siste:Klokken 21.30 melder innsatsleder Roger Mogstad at Prinsens gate foreløpig holdes stengt til politiet er ferdig med etterforskningen på stedet. Adresseavisen reporter på stedet opplyser at det er liten trafikk i området.


Fargekodene viser hvordan trafikken flyter i de områdene som er registrert. Grønn (rask), oransje, rød og mørkerød (langsom) Kilde: Google


Stengingen fikk også store konsekvenser for busstrafikken.

- Det er litt kaotisk akkurat nå. Det har vært full stans en periode, men nå blir bussene dirigert i andre gater, sa Grethe Opsal, avdelingsdirektør for kommunikasjon og drift i AtB i går ettermiddag.

Bussene i sørgående retning kjørte alternativ trase om Sverres gate og Bispegaten, mens bussene i nordgående retning kjører Bispegata, Munkegata og Erling Skakkes gate.

- Alle holdeplassene vil bli betjent, men det vil bli forsinkelser fremover. Når bussene skal kjøre i løype der alle andre kjører, går trafikken saktere. Folk må gå inn på Atb.no for å få informasjon, sier Opsal.

AtB opplyser på sine nettsider at bussene vil bli betydelig forsinket.

Det er foreløpig uvisst hvor lenge gata vil bli stengt.

På forsiden nå