Tre på strømlinje slo ut strømmen for 700 kunder

Men nå er strømmen tilbake.

Klokken 06.36 gikk strømmen for 677 strømkunder på Byneset.  Foto: Skjermdump, Trønderenergi

Saken oppdateres.

Klokken 12 var bare 25 av Trønderenergis strømkunder uten strøm.

- Vi har funnet feilen. Det dreier seg om et tre som var blåst ned på ei linje. De fleste som var rammet har nå fått igjen strømmen, bare 25 stykker gjenstår. Men i løpet av kort tid, kanskje bare noen minutter vil alle ha fått igjen strømmen, sier Ole Marius Ingvaldsen i Trønderenergi til Adresseavisen.

Mørkt på deler av Byneset 

677 strømkunder var berørt av et strømbrudd på Byneset torsdag morgen. 149 husstander er fremdeles uten strøm, og Trønderenergi har ikke funnet årsaken til strømbruddet.

Ifølge Trønderenergis nettsider oppstod det et strømbrudd som rammet deler av Byneset klokken 06.36 torsdag morgen.

- Det har oppstått en feil i det elektriske nettet som har ført til avbrudd i strømforsyningen. Vi arbeider med saken og strømmen antas å være tilbake klokken 09.30, skriver Trønderenergi i en melding om strømbruddet.

Klokken 10.35 er strømmen fremdeles ikke tilbake til alle de husstandene som ble rammet, men Ole Marius Ingvaldsen i Trønderenergi opplyser at de har koblet om, slik at det nå er kun 239 husstander uten strøm.

Finner ikke årsaken

Årsaken til strømbruddet er ennå ikke kjent.

- Vi har folk ute som leter etter årsaken. Det er mest sannsynlig vinden, sier Ingvaldsen.

Klokken 10.52 sier Ingvaldsen at de har lokalisert området feilen ligger.

- Nå har vi koblet om slik at 149 er uten strøm. Vi har dermed funnet området hvor årsaken ligger, og fortsetter søket, sier han.

På forsiden nå