Søker etter Odin med hund

Brann- og redning har avsluttet søket etter Odin søndag, uten funn. Politiet fortsetter søket utover kvelden, med hund.

Politiet fortsetter letingen søndag kveld.  Foto: ESPEN BAKKEN

Saken oppdateres.

Søket etter savnede Odin André Hagen Jacobsen etter funn av pass, bankkort og muligens hans mobiltelefon, fortsatte søndag.

- Brann- og redning har avsluttet søket ved mørkets frembrudd, uten funn, opplyser operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Kamilla Engen.

Brannmester Gunnar Sundli i Trøndelag brann- og redningstjeneste opplyste søndag formiddag at fem personer fra dem var med i søket, med båt og dykkere.

Operasjonsleder Engen bekrefter at politiet fortsetter søk i området ved Brattøra utover ettermiddag og kveld søndag.

- Det er ordinært søk med patruljehund, opplyser hun.

Lørdag ettermiddag kunne politiet bekrefte at de hadde funnet pass, bankkort og det de trodde var hans mobiltelefon ved Brattøra. Brannmester Sundli la til at det også søndag ble gjort et detaljert søk i nærheten av funnstedet.

- Vi har fått bekreftet at deler av innholdet i Odins bag er funnet. Nå lurer vi voldsomt på hvor resten av bagen er, sier Odins far, Dan Yngve Jacobsen.

- Betyr det at mer enn mobil, pass og bankkort er funnet?

- Ja, men mer vil jeg ikke si om det. Vi mangler fremdeles blant annet den blå bagen og ett par joggesko. Vi har lagt ut et bilde på Facebook i håp om at noen har sett dem, legger Jacobsen til.

 

LES OGSÅ: Flere funn i Odin-saken

Søket på søndag vil foregå i området ved nedre del av Nidelva, Dorabassenget og hurtigrutebassenget.   Foto: Vegard Eggen

Brattørkaia

Operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Solfrid Lægdheim, kunne søndag formiddag fortelle at søket har samme utgangspunkt som tidligere.

- Vi har samme utgangspunkt som i går, og søker i nedre del av Nidelva, Dorabassenget og hurtigrutebassenget. Søket vil pågå såfremt det er lyst nok.

LES OGSÅ: Familien er redd politiet kan ha gått glipp av viktige videoopptak av savnede Odin

Brann og redning har gjenopptatt søket etter savnede Odin. Søndag formiddag fokuserte de på Dorabassenget.   Foto: Skjermdump Marine Traffic

Når det kommer til spørsmål om funnene, henviser hun til etterforskningsleder Per Christian Stokke i Gauldal politistasjonsdistrikt.

Odin André Hagen Jacobsen fra Skaun har vært savnet siden søndag 18. november. Sporene etter Odin har frem til nå sluttet i Fjordgata i Trondheim sentrum klokken 05.39 natt til søndag 18. november. Der ble han fanget opp av et kamera.

Én dykker søkte i Dorabassenget søndag formiddag.   Foto: Vegard Eggen

 

LES OGSÅ: Stiller spørsmål om hvorfor savnet 18-åring gikk så fort

Det var familien hans som meldte ham savnet, da de ikke hadde hørt fra ham siden lørdag kveld 17. november.

Har du sett Odin eller har du tips eller opplysninger i saken? Ring politiet på telefon 02800.

På forsiden nå