Politiet etterlyser god hjelper etter at jente ble truffet av buss

En tolv år gammel jente ble truffet av en buss ved Hoeggen skole onsdag morgen.

Saken oppdateres.

Politiet bruker Twitter for å etterlyse en kvinnelig bilfører som hjalp jenta etter trafikkulykken i Steindalsvegen i Trondheim onsdag morgen. Ulykken inntraff cirka klokka 08.30.

- Det er snakk om en buss i lav hastighet som kom kjørende mot et fotgjengerfelt. Ei jente ble truffet av bussen og falt etter sammenstøtet. Hun ble ikke skadd, men brillene fikk seg en skikkelig trøkk, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt.

Både bussjåfør og jenta snakket med hverandre, og forsikret seg om at det gikk bra med henne. En kvinne tok seg av jenta og kjørte henne til skolen. Hun var ikke involvert i ulykken, men opplyste at hun var sykepleier og at hun bodde i området ifølge politiet.

Ta kontakt med politiet på 02800 dersom du har opplysninger.

På forsiden nå