Truende mann slo løs på passasjer i bil

En mann i 30-årene ble pågrepet av politiet etter en voldshendelse i Malvik natt til lørdag. En annen skal være alvorlig skadd.

Saken oppdateres.

– Gjerningsmannen oppførte seg truende og stanset flere biler, før han prøvde å dra ut en bilfører. Det førte til at passasjeren gikk ut og kom rundt bilen for å hjelpe sin sjåfør. Gjerningsmannen snudde seg og slo passasjeren i bakken og fortsatte å slå løs på ham, sier krimvaktleder Øyvind Frantzen Eidsvold ved Trøndelag politidistrikt til NRK.no.

Hendelsen skjedde rundt klokken halv fire natt til lørdag. Det var tilfeldig forbipasserende som fikk overmannet mannen, og hendelsen ble filmet av et dashbordkamera, skriver NRK Trøndelag.

– Videoen viser hva som skjer med stor tydelighet. Gjerningsmannen er i 30-årene, og er bosatt i trondheimsområdet. Han ble arrestert, og sitter i varetekt. Mannen er en kjenning av politiet, sier operasjonsleder Frank Brevik til NRK Trøndelag.

Ifølge NRK Trøndelag ligger den angrepne mannen på St. Olavs hospital med alvorlige skader.

Politiadvokat Mette Digermul hos politiet i Trøndelag opplyser til Adresseavisen at mannen ble pågrepet klokken 03.40 natt lørdag, og at han er siktet for voldshendelsen i Malvik.

Like før klokken 22.00 søndag kveld opplyser Digermul at mannen fortsatt ikke er løslatt.

- Han er avhørt, men jeg ønsker ikke å gå inn på hans forklaring, skriver Digermul i en e-post.

Hun skriver at hun ikke kan si noe om situasjonen til den fornærmede per nå.

På forsiden nå