Mann funnet omkommet i Trondheim

Identifikasjonsdokumenter sannsynliggjør at det er savnede. Pårørende er varslet og får bistand fra kriseteam, ifølge politiet.

Mannskaper fra Røde kors, Norske redningshunder og politiet deltok i letingen.  Foto: Christine Schefte

Saken oppdateres.

Politiet melder mandag morgen at det er gjort funn av en omkommet mann i et skogsområde i nærheten av et boligfelt på Moholt.

- Identifikasjonsdokumenter på vedkommende sannsynliggjør at det er savnede. Pårørende er varslet og får bistand av kriseteamet, skriver politiet på Twitter.

- Helt rutinemessig foretar politiet undersøkelser for å finne hva som har skjedd, og årsak til dødsfallet. Det er ikke mistanke om at mannen er utsatt for noe straffbart på nåværende tidspunkt. Politiet kan ikke utelukke at dødsfallet skyldes en ulykke, sier Kamilla Engen som er operasjonsleder i politiet.

Avsnittsleder Marit Johanne By ved spesialavsnittet ved Sentrum politistasjon i Trondheim opplyser mandag formiddag at den avdøde skal obduseres.

- Det er ikke mistanke om noe kriminelt, men han skal rutinemessig obduseres for om mulig å finne dødsårsaken, sier hun.

Politi og frivillige mannskaper har lett etter en mann i 30 årene, som ble meldt savnet av familie ved 16.30-tiden søndag. Mannen skal ha vært savnet i området Åsvang-Bergheim-Steinan.

- Han har vært borte siden i natt. Det vi vet, er at han gikk hjem sent lørdag kveld etter å ha vært på en fest, sa Anlaug Oseid, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt søndag.

På forsiden nå