Russ utsatt for vold mot hodet

Politiet ønsker tips etter voldsepisode i skogområdet Lægdhaugen i Trondheim.

Ønsker vitner: Politiet ønsker tips og vitner til en voldsepisode på en russecamp på Flatåsen natt til søndag.   Foto: POLITIET/SKJERMPPRINT GOOGLE MAPS

Saken oppdateres.

To russ ble utsatt for vold mot hodet, og politiet har kun vært i kontakt med den ene som ble slått, skriver politiet på Facebook-siden sin søndag morgen.

På russecampen som ligger i skogområdet Lægdhaugen, sørvest for Flatåsen, skjedde natt til søndag en voldshendelse omtrent klokken 01.00 står det videre.

- Patruljen fant kun den ene av de fornærmede på stedet. Ifølge siste opplysninger er han lettere skadd. Han ble tatt med til St. Olavs hospital for observasjon over natta, sier en betjent på Messenger til Adresseavisen.

Det er uvisst for patruljen om den andre russen har tatt seg til sykehus på egen hånd.

- Saken er overført til krimvakta, og de jobber med avhør. En russ skal ha fått slått ut ei tann og har et kutt i hodet, forteller etterforskningsleder på FSI, Geir Langås, søndag ettermiddag.

Politiet etterforsker saken for fullt. Politiet ønsket å komme i kontakt med vitner til hendelsen. Vitner bes ta kontakt med politiet på 02800.

LES OGSÅ: Hun er omtalt i politiloggen 1800 ganger. Likevel klarer ingen å forhindre at det skjer igjen

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå