Trafikkuhell i Trondheim

To biler kolliderte på Moholt.

Saken oppdateres.

- Sammenstøtet skjedde i et lyskryss. Det er på det rene at en av bilene har kjørt på rødt lys, men vi vet foreløpig ikke hvilken av dem, opplyser Trond Volden, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt.

Politiet vil snakke med vitner til hendelsen for å avklare hva som har skjedd.

Det var to personer involvert i ulykken, den ene er fraktet med ambulanse til St. Olavs hospital etter å ha klaget over smerter i nakken.

Uhellet skjedde i krysset Dybdahls vei og Kong Øysteins vei på Moholt. Mellom klokka 16.15 og 16.45 skapte det trafikkproblemer på stedet. Ingen av de to bilene var kjørbare etter kollisjonen, men er fjernet fra stedet og trafikken går som normalt.


Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no

På forsiden nå