Fant cannabis i boligen:

Politiet jaktet etterlyst mann på Heimdal

Torsdag formiddag var politi, med hundepatrulje, på leteaksjon etter en mann som ikke møtte opp til soning.

Dagens helt: Politihunden Ruffen var den som ledet leteaksjonen, og sniffet fram cannabisen i mannens bolig.  Foto: Politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu

Saken oppdateres.

Den etterlyste mannen kom på radaren til politiet da de ble tipset om en fører som kjørte uten bilskilt. Etter søk i databasen ble det klart at han var etterlyst for soning.

- Politiet dro hjem til mannen, men han stakk av ut i skogen på Heimdal. Da ble det satt i gang en ubevæpnet leteaksjon med sporingshunder, og etter to timer var mannen funnet, forteller Kjersti Lysholm, politifaglig etterforskningsleder.

Deretter ble den etterlyste avhørt på stedet, og transportert til Tunga fengsel.

Cannabis i boligen

Selv om boligen var tom for mennesker, fant de cannabisplanter på badet til den etterlyste. Det skriver politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu på sin egen Facebook-side.

Fant cannabisplante: Da politiet dukket opp på mannens eiendom, ransakte de leiligheten og fant cannabisplanter på badet.  Foto: Politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu

- Det var snakk om noen få planter som ikke enda var ferdig utvokst, sier politibetjent Lena Aanesen ved Heimdal politi.

- Ble narkotikabesittelsen lagt til i dommen?

- Nei, nå skal han først sone ferdig for tidligere forhold, så i så fall blir det en ny dom etter det.

Mannen er i denne omgang dømt for 13 overtredelser av vegtrafikkloven, hvor han har kjørt uten gyldig førerkort. I tillegg er han dømt for å kjøre uregistrert motorvogn.

På forsiden nå