Blotter pågrepet i Trondheim sentrum

Mann dro ned buksa foran dame i Brattørgata.

Saken oppdateres.

Ordensmakten fikk i 8-tiden søndag morgen kontroll på en mann som hadde blottet seg i Trondheim sentrum.

- Vi fikk melding klokken 07.06 om en mann som hadde blottet seg foran innringeren utenfor et bakeri i Brattørgata. Mannen hadde dratt av seg buksa og skremt damen såpass at hun la på sprang fra stedet. Hun ga oss en god beskrivelse av blotteren, forteller operasjonsleder Bjørnar Gaasvik ved Trøndelag politidistrikt.

Politiet fant derfor mannen ganske raskt. Han ble pågrepet og tatt med inn til politihuset.

- Da vår patrulje påtraff mannen hadde han dratt på seg buksene igjen. Krimvakta vil følge opp saken, ta avhør og vil også sjekke om situasjonen er blitt fanget opp av overvåkningskamera i området, forteller Gaasvik.  

Mannen i 30-årene sitter fortsatt i arresten søndag formiddag.

På forsiden nå