Ambulansesjåfør ble bitt av utagerende kvinne

To utagerende personer måtte mandag kveld tas hånd om av både politi og helsepersonell i Trondheim sentrum.

Saken oppdateres.

Det var litt over klokken 20 politiet i Trøndelag meldte om hendelsen, som først begynte på en buss. Det var en passasjer som varslet politiet om to personer som ikke klarte å ta vare på seg selv, og som virket svært beruset.

- Bussen stoppet i Munkegata og da patruljen kom dit var det en mann som sto og ropte og skrek, samtidig som en kvinne lå på bakken bevisstløs. Vedkommende ble tatt hånd om av ambulansepersonell og fraktet til lege for sjekk.

- Da opplever en ambulansesjåfør å bli bitt av kvinnen. Hun blir derfor anmeldt, og begge har fått pålegg om å holde seg borte fra sentrum til tirsdag morgen, forteller operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Bjørnar Gaasvik.

De to involverte var en 24 år gammel kvinne og en 32 år gammel mann.

På forsiden nå