Branntilløp på Trondheim Torg

Kjøpesenteret ble evakuert etter hendelsen.

Nødetatene har stilt opp i Kongens gate, utenfor Trondheim Torg.  Foto: Stian Wallum

Saken oppdateres.

Politiet meldte om hendelsen via Twitter klokka 19.20.

Nødetatene kom med tilsammen 7 uttrykningskjøretøy til stedet.

- Det er naturlig at når situasjonen er uavklart, så rykker vi ut med tilstrekkelig mannskap. Trondheim Torg er et stort område, med mye folk, sier Markus Ree, innsatsleder i Trøndelag politidistrikt.

Han forteller at situasjonen nå er avklart, men at politiet skal gjennomføre undersøkelser sammen med brannvesenet.

- Det er trolig varmgang i en stikkontakt som er årsaken, og vi har stengt av det området som er berørt. Det er ikke mye røyk, men vi må sjekke om vi skal gjøre noe mer. Sannsynligvis er det ganske udramatisk, sier Trond Fjeldsæter, innsatsleder for brannvesenet på stedet.

På forsiden nå