Trafikkuhell på E6 Okstadbakken

Mann i 50-årene mistet lappen etter påkjørsel bakfra.

Saken oppdateres.

En bil kjørte torsdag morgen inn i en annen bil, bakfra, på E6 i Okstadbakken. Det var Vegtrafikksentralen som først meldte om uhellet.

Hendelsen skjedde i nordgående felt på avkjøringsrampa ved Tonstad på vei mot Sluppen.

Det skal ikke ha vært noen personskader. Men bilisten som kjørte inn i den andre bilen, en mann i 50-årene, fikk førerkortet sitt midlertidig beslaglagt, ifølge operasjonsleder Stig Roger Olsen i Trøndelag politidistrikt.

- Det er to involverte, en dame og en mann. Hvis man kjører inn i en annen bil bakfra har du ikke forholdt deg loven, som sier at du skal fare forsiktig og være årvåken slik at det ikke oppstår uhell, sier han.

Hendelsen, som skjedde i nordgående felt på avkjøringsrampa ved Tonstad på vei mot Sluppen, skapte redusert fremkommelighet, men klokken 08.50, opplyste Vegtrafikksentralen på Twitter at E6 var åpen igjen for trafikk.

De to involverte vil bli avhørt, opplyser Olsen.

På forsiden nå