Etterlyser kvinnelig sjåfør etter at skoleelev ble påkjørt i fotgjengerfelt

Politiet ønsker å komme i kontakt med bilføreren som skal ha kjørt på en gutt på vei til skolen på Heimdal fredag morgen.

Saken oppdateres.

Uhellet skal ha skjedd i et fotgjengerfelt i Søbstadvegen mellom Cirkle K-stasjonen og Bunnpris i Trondheim, da 15-åringen var på vei til skolen.

Kvinnen som skal ha kjørt på tenåringen kom etter sammenstøtet ut av bilen for å snakke med gutten, men kjørte etter hvert videre, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved politiets operasjonssentral i Trøndelag.


Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no


- Tror ikke kvinnen har stukket av

- Gutten er tilsynelatende ikke skadet, men vi ønsker å komme i kontakt med bilføreren. Det er ikke mistanke om at hun har stukket av fra uhellet, men vi ønsker likevel å snakke med henne, sier Kimo.

Politiet ber også om at eventuelle vitner til hendelsen tar kontakt.

- Det var flere personer til stede, og det er stor trafikk på dette tidspunktet, så vi regner med at noen kan ha sett det som skjedde, sier operasjonslederen.

Politiet har fått en beskrivelse av bilen og den skal være mørk og muligens av merke Volkswagen.

Både bilføreren og eventuelt andre som kan ha opplysninger bes ta kontakt med politiet på telefon 02800 eller Heimdal politistasjon som følger opp saken.

Fikk meldingen sent

Politiet gikk ut med etterlysningen på Twitter klokken 09.46. Kimo sier det skyldes at de ikke fikk meldingen så lenge før.

- Gutten fortsatte til skolen etter hendelsen. Han har tilsynelatende blitt mer preget av det som skjedde etter hvert og tatt kontakt med sin mor. Det var hun som varslet oss om hendelsen, sier Kimo.

På forsiden nå