Politiet etterforsket lokkemelding. Dette er svaret de fikk

Politiet fikk mandag ettermiddag melding om et barn som skal ha blitt forsøkt lokket inn i en bil i Trondheim.

Saken oppdateres.

Politiet sendte flere patruljer til stedet.

- Etter omfattende politiarbeid på stedet har vi funnet fører av bil. Det dreier seg om en leveranse av varer i nærområdet. Bilfører og passasjer var usikker på hvor de skulle, og ønsket å spørre om veien, skriver politiet på Twitter klokken 18.32.

Mistenkte lokking

Det var mandag ettermiddag at politiet ble varslet om hendelsen.

- Det skal være en gutt i barneskolealder som har blitt forsøkt vinket inn i en bil på Flatåsen. Gutten gikk fra stedet, og fortalte om hendelsen til det vi har oppfattet er en tilfeldig forbipasserende kvinne. Hun skal ha tatt bilde av bilen, det skal ha vært en hvit varebil uten noen logoer på. Jeg kan ikke få understreket sterkt nok hvor viktig det er for oss å komme i kontakt med denne kvinnen. Vi tar dette svært alvorlig, sa operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt.

Skryter av gutten

Selv om det hele viste seg å være en misforståelse, ønsker politiets operasjonsleder Johnsen å gi skryt til gutten som meldte ifra.

- Gutten reagerte på riktig måte da han følte at noen prøvde å få ham inn i bilen. Han sa ifra, politiet ble kontaktet og undersøkte saken. Det var helt riktig gjort, sier hun.

LES MER: - Barn bedt om å sette seg i bilen av ukjente bilførere i Trondheim, opplyser politiet


Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no

På forsiden nå