Hest var i full galopp på E6

En hest var i full galopp på E6 i retning Moholt. Han løp med hestevogn på seg. Ferden stanset på Dragvoll etter 20 minutter.

Hesten ble raskt stoppet og tatt hånd om.   Foto: Bertil Lernæs

Saken oppdateres.

En hest var i full galopp på E6 i retning Moholt. Ut fra meldingene hadde den lagt kursen mot Dragvoll, meldte politiet på Twitter i 18-tiden tirsdag kveld.

– Da vi trodde at alle bortsett fra kusken hadde ringt oss, fikk vi kontakt med eieren slev, skriver politiet på Twitter noen minutter etterpå.

Hesten hadde en vogn på seg da den løp avgårde.   Foto: Bertil Lernæs

Den første meldingen om en hest som løp midt i trafikken kom inn til politiet 18.12 tirsdag kveld. Ferden hadde ifølge operasjonsleder Ole Petter Hollingen ved Trøndelag politidistrikt startet ved Brøset.

Klokken 18.36 hadde de kontroll på hesten på Dragvoll. I løpet av de knappe 20 minuttene hesten løp rundt, ringte mange inn til politiet. De var ifølge Hollingen skremte, og bekymret både for hesten og for de som ellers befant seg på veien.

– En som er fortrolig med hest, fikk kontroll på hesten ved Dragvoll. Han roet seg der, forteller Hollingen.

Hesten er nå tatt hånd om hjemme hos eieren. Politiet er på stedet.

– Vi ser alvorlig på saken, og ønsker å høre hvordan dette kan ha skjedd. Vi er glade for at dette ikke førte til skader verken på folk eller dyr, sier Hollingen.


Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no

På forsiden nå