- No e' Johnsen ganske sint

Frank Johnsen fra Trondheim er forbannet over at trønderne ikke overholder myndighetenes oppfordring. I en video snakker han direkte til de som han mener ikke tar ansvar.

Dette mener Frank Johnsen om trondhjemmere som ikke viser hensyn til myndighetenes krav om å unngå at menneskemengder samles.

Saken oppdateres.

Det var lørdag formiddag da Frank ble irritert. Han skulle på jobb på havna, men passerte Skansen og så alle menneskene som var ute.

- Det krydde av folk og det var det første jeg reagerte på. Så kjørte jeg en tur via Gamle bybro og innom Solsiden på vei tilbake til havna. Jeg ble nysgjerrig på hvor mange som var ute, forteller Frank Johnsen.

Han driver et transportfirma og har ansvaret for 60 ansatte. Johnsen har som de fleste andre lest hvilke konsekvenser dette kan få.

- Det var like mange i byen som på promenaden ved Brattøra. Og da begynner jeg å tenke på hva som plager folk. Det så ut som påska hadde startet, forklarer han irritert. Frustrasjonen kom også til uttrykk i videoen han la ut på Facebook.

Se videoen som har gått viralt med godt over to tusen delinger og nesten 80 000 visninger øverst i saken.

- De kaller dette for en dugnad og da inviterer du ikke til en piknik ved Brattøra, avslutter han.

På forsiden nå