Koronasmittet reiste med denne bussen i Trondheim

AtB opplyser at en koronasmittet person reiste med linje 3 i Trondheim den 21. oktober.

Saken oppdateres.

Ifølge en melding på AtBs hjemmeside reiste den aktuelle personen med linje 3 i retning Lohove onsdag 21. oktober klokken 10.00. AtB opplyser at det er smittevernkontoret til Trondheim kommune som opplyser dette.

Linje 3 går mellom Hallset via sentrum og Lohove. I meldingen fra AtB står det ingenting om hvor den smittede personen har gått av og på bussen.

«For reisende anbefales det å være ekstra oppmerksom på symptomer på Covid-19, og evt gjennomføre test ved symptomer. Vi minner om reiserådene fra FHI: Ikke reis hvis du er syk. Hvis du er syk eller mistenker at du er syk skal du ikke reise med offentlig kommunikasjon», skriver AtB.

På forsiden nå