Vi sendte direkte fra julegrantenninga på Torvet

Vi sendte direkte fra julegrantenninga på Torvet.

Saken oppdateres.

Vi sendte direkte fra julegrantenningen på Torvet i Trondheim klokken 17 første søndag i advent. I år blir julegrantenninga derimot uten publikum til stede, og det vil i stedet bli en direktesendt tenning av treet.

I år er det hundre år siden julegrana ble tent for første gang i Trondheim. Småbispan, som også sto for musikken da, skal opptre med julesang også nå. Ordfører Rita Ottervik skal holde appell, og det samme skal også Frelsesarmeen. Kyseth kan også avsløre at Arve Tellefsen skal underholde.

LES OGSÅ: Slik blir årets julegrantenning på Torvet i Trondheim

I samarbeid med Nidarosdomen blir også fredslyset sentralt under årets julegrantenning. Fredslyset skal spres videre i fakler til Nidarosdomen, der de medvirkende danner et lite fakkeltog gjennom sentrum.

På forsiden nå