Ber busspassasjerer teste seg for korona

En koronasmittet var på bussen 8. januar.

De som var passasjer på metrobusslinje 3 sent om kvelden fredag 8. januar, bør lese videre. (Bildet er tatt ved en annen anledning)  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

Smittevernkontoret i Trondheim kommune ber alle passasjerer som var om bord på metrobusslinje 3 fra Trondheim sentrum til Hallset i perioden mellom klokka 22.25 - 22.35 fredag 8. januar, om å teste seg.

- Smittesporingen har avdekket at det var en korona-positiv person om bord på denne bussen, og smitterisikoen for andre passasjerer er til stede, skriver kommunikasjonssjef Harry Tiller i Trondheim kommune i en pressemelding.

Passasjerene som var på linje 3 i dette tidsrommet bes om å bestille time for koronatesting. Det kan gjøres via Trondheim kommunes nettsted.

LES OGSÅ: 19 nye tilfeller av koronaviruset i Trondheim

- Hvis man har symptomer, må man sette seg i karantene til negativt testsvar og symptomfrihet. Kontakt koronatelefon på tlf. 90 50 90 52 hvis symptomer eller spørsmål knyttet til dette, står det videre.

LES OGSÅ: Skal anmelde bedrifter som bryter koronareglene


På forsiden nå