Ansatt ved Obs Bygg Lade smittet av korona

En ansatt ved Obs Bygg Lade i Trondheim har fått påvist korona. Butikken ber kunder være oppmerksomme.

Det gjennomføres smittesporing i samråd med smittevernkontoret i Trondheim kommune.   Foto: Rune Petter Ness

Saken oppdateres.

Alle som har vært innom malingsavdelingen i butikken fredag 22. januar kl. 14-21 bes være oppmerksomme på symptomer, skriver Coop Midt-Norge i en pressemelding.

- Smittekilden er foreløpig ukjent. Den ansatte har ikke vært på jobb siden fredag 22. januar. En test i går mandag kom tilbake som positiv i dag, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Det gjennomføres smittesporing i samråd med smittevernkontoret i Trondheim kommune.

- Vi har gjennomført smittesporing og kartlegging av nærkontakt, og det er ikke mistanke om ytterligere smitte blant de ansatte. Alle overflater som den ansatte har vært i berøring med, ble vasket ned i henhold til våre hygienerutiner, sier Vik-Mo.

Smittevernkontoret i Trondheim kommune ber kunder som har vært innom den aktuelle ettermiddagen og kvelden om å ha lav terskel for å teste seg. Det medfører ikke karantene å ha vært innom butikken i det aktuelle tidsrommet.

På forsiden nå