Smittet person har vært på Gløshaugen

Smittevernkontoret i Trondheim advarer nå studenter og ansatte ved NTNU Gløshaugen om at de kan ha vært i nærkontakt med en smittet person.

  Foto: Christine Schefte

Saken oppdateres.

I en melding som NTNU har lagt ut på sin interne side onsdag, blir personer som har vært innom bestemte lokaler bedt om å gå teste seg. I tillegg blir også enkelte pålagt karantene.

Alle som har vært i undervisningsrom 247 i bygg 356 og hatt undervisning fra klokken 13.20-15.30 torsdag 18. februar og fra klokken 10.15-16.00 fredag 19. februar, skal gå i karantene. I tillegg skal de snarest mulig teste seg.

- Karanteneplikten gjelder selv om du er symptomfri og føler deg frisk, heter det i meldingen.

Alle de berørte skal ha fått sms om karantene fra Trondheim kommune.

LES OGSÅ: Derfor skal du være ekstra forsiktig i butikken

I tillegg blir de som har vært i bestemte rom bedt om å ta koronatest.

Dette gjelder fotorommet i bygg 356, 18. februar fra kl. 13.00 og utover dagen og 19. februar fra kl. 10.00 og utover dagen, idekafeen fra kl. 12.15-12.45 og alle som var på Sit kafe hangaren 19. februar fra kl. 12 og utover dagen.

- Studenter og ansatte som dette gjelder blir ikke pålagt karantene, men de skal ta en koronatest sju dager etter at de var på de aktuelle stedene. De må teste seg uavhengig av om de har symptomer, eller ikke. Mens de venter på svar på testen kan de møte opp på jobb eller studier, så fremt de holder god avstand til andre., heter det i meldingen på NTNUs interne side.

Tirsdag ble studenter og ansatte som hadde vært i A3 undervisningsrom 125 og grupperom 118 i realfagsbygget på Gløshaugen den 19. februar mellom kl. 11 og 16 bedt om å gå i karantene og teste seg.

Alle som hadde vært i A3 i realfagsbygget denne dagen ble bedt om å være spesielt oppmerksom på symptomer.

LES OGSÅ: Smittet student har vært innom flere steder på universitetet

På forsiden nå