Fire nye smittede i Trondheim

Det melder Trondheim kommune i en pressemelding onsdag morgen.

564 personer ble testet for korona tirsdag.   Foto: Håvard Haugseth Jensen

Saken oppdateres.

Tirsdag 20. april ble det registrert fire nye smittetilfeller av koronaviruset i Trondheim.

- Det dreier seg om tre menn og en kvinne som er smittet. Den enes smittekilde er ennå ikke avklart, men det er mistanke om at smittekilden er på Østlandet. To har kjent nærkontakt og den siste er smittet fra utlandet. Alle har mildt forløp, skriver Trondheim kommune i pressemeldingen.

To av de smittede er i 20-årene og to er i 30-årene.

Det ble gjennomført 564 tester tirsdag.

Har du vært innom Ikea Leangen torsdag 15. april bes du om å være oppmerksom på symptomer, og ha lav terskel for å teste deg hvis du får symptomer på korona.

Kommunen ber de som har vært på Ikea 15. april om å følge med og teste seg dersom de får symptomer.   Foto: Glen MuskVaksine

På grunn av at registeret Sysvak er nede, er det ikke oppdaterte tall over hvor mange som har fått vaksine det siste døgnet. Dette vil kommunen komme tilbake til torsdag.

Personer som er født i 1956 får onsdag melding om at de kan bestille seg time til vaksinering. Også personer som er eldre enn dette, og har fått beskjed om at de kan bestille time, kan gjøre det.

Kilde: SYSVAK

Grafen over viser hvor mange som nå har fått første dose (lys) og andre dose (mørk) med koronavaksine. FHI, som vi henter tallene fra, oppdaterer oversikten en gang per dag på hverdager.


Se Adresseavisens store oversikt over koronasituasjonen i Trøndelag

På forsiden nå