Kommunen ber folk om ikke å møte for tidlig til vaksinasjon

Kom tidligst ti minutter før timen, oppfordres det.

Skal du vaksineres på Sluppen, så ikke kom for tidlig, skriver Trondheim kommune i en pressemelding.  Foto: Terje Svaan

Saken oppdateres.

Fordi det pågår eksamensavvikling i NTNUs eksamensbygg hvor vaksinestasjonen på Sluppen holder til, bes alle som skal ha vaksine møte tidligst ti minutter før timen sin fremover, skriver Trondheim kommune i en pressemelding onsdag.

- Det vil bli redusert parkeringskapasitet fra mandag 29. november og fram til jul. Det oppfordres til å benytte kollektivtilbud. Buss nummer 19 med avgang fra Lerkendal stopper rett utenfor inngangen til vaksinestasjonen, heter det.

Det går også fram av pressemeldingen at Dropin-vaksineringstilbudet nå kun gjelder personer som kommer for å ta første dose koronavaksine.

På forsiden nå