Går ut med info om savnet mann i Trondheim

Politiet ber publikum bidra med opplysninger eller observasjoner etter at en mann i 30-årene forsvant i helga.

Trøndelag politidistrikt gikk ut med en pressemelding tirsdag.   Foto: Christine Schefte

Saken oppdateres.

Det opplyser Trøndelag politidistrikt i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

Siste sikre observasjon av mannen ble gjort på et utested i Trondheim sentrum natt til lørdag 19. februar, rundt midnatt.

Foreløpige undersøkelser gir grunn til å tro at den savnede har vært innom flere utesteder i Trondheim sentrum natt til lørdag, skrev politiet i pressemeldingen tirsdag.

Den savnede mannen beskrives som cirka 175 centimeter høy, godt trent, har flere tatoveringer og er hårløs på hodet. Den aktuelle kvelden skal han ha vært kledd i mørkeblå genser, mørkeblå jakke med hvit krage, dongeribukse og sneakers.


Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 tips@adresseavisen.no


Søkte med drone

Det ble tirsdag kveld søkt etter mannen med drone i Nidelva.

– Det ble gjennomført søk med drone langs elva og på begge sider fra munningen ut mot fjorden og opp til Elgeseter bru, forteller operasjonsleder Roger Mogstad ved Trøndelag politidistrikt.

Søket var resultatløst. Operasjonslederen er per i sekstiden onsdag morgen ikke kjent med at det er planlagt nye søk.

– Foreløpig går det i etterforskning og etterretning, sier Mogstad.

Han forteller at politiet trenger et konkret utgangspunkt for å gjennomføre flere søk, og at erfaring fra tidligere saker var bakgrunnen for søket ved Nidelva.

Ber om tips

Mannen ble meldt savnet mandag kveld.

– Om du har observert den savnede eller har andre observasjoner som kan tenkes å være relevante, ta kontakt med Trøndelag politidistrikt via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag eller via telefon 73489400, skriver de.

Politiet har sikret aktuell videoovervåkning fra flere steder i Trondheim sentrum, men ber alle som har overvåkningsbilder fra Midtbyen fra klokken 21.00 fredag kveld til klokken 16.00 lørdag ettermiddag om å sikre opptakene og ta kontakt med politiet.

Holder flere hypoteser åpne

Politiet skriver at det ikke er noen konkrete opplysninger som tilsier at noe kriminelt har skjedd i saken, og at de holder flere hypoteser åpne.

Politiet ville tirsdag ikke gå ut med flere opplysninger om saken. Det sa politiadvokat Hanne Sivertsen Berg.

– Vi jobber med etterforskningen, og vil fortsette med det utover kvelden. Nå jobber vi hovedsakelig med gjennomgang og innhenting av videoovervåkning, sa hun tirsdag.

På forsiden nå