Politiet søker med hund etter savnet mann i Nidelva

Kent Arild Pettersen (37) er fortsatt ikke funnet.

Her søker politiet ved Bakke bru i Trondheim.  Foto: Jan Langhaug

Saken oppdateres.

- Vi etterforsker saken med full tyngde og har fokus på innhenting og gjennomgang av videomateriale for å kartlegge savnedes bevegelser, sier politifaglig etterforskningsleder Therese Raaken Bykvist fredag ettermiddag.

Politiet har foreløpig ikke funnet nye observasjoner av savnede Kent Arild Pettersen. Bykvist forteller at det fredag har blitt gjennomført nye søk i Nidelva. Denne gangen har det blitt søkt med hund fra båt. I 14-tiden pågikk søket ved Bybrua.

Om du har observert den savnede eller har andre observasjoner som kan tenkes å være relevante, ta kontakt med Trøndelag politidistrikt via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag eller via telefon 73 48 94 00.

Kent Arild Pettersen er savnet.  Foto: Morten AntonsenLES OGSÅ: Sønnen er sporløst forsvunnet: - Noe må ha skjedd med ham

Sist sett natt til lørdag

Pettersen ble sist sett i Trondheim sentrum natt til lørdag. Han skal ha vært på flere ute- og serveringssteder i Trondheim fredag kveld. Politiet har tidligere sagt at han ble observert på et utested rundt midnatt.

Det aller siste livstegnet Adresseavisen er kjent med at politiet har, er overvåkingsbilder ved Trondheim torg rundt klokken 01.00 natt til lørdag. Politiet mener å ha identifisert savnede Pettersen på bildene.

Politiadvokat Ane Kolstad Stemre har tidligere opplyst at savnedes førerkort og mobiltelefon ble funnet av to forbipasserende henholdsvis lørdag morgen og lørdag ettermiddag i nærheten av Trondheim torg.

LES OGSÅ: Dette tror politiet er den siste kjente observasjonen av savnede

Søkte med drone

Nidelva og omegn er allerede gjennomsøkt fra lufta med drone. Operasjonsleder Ebbe Kimo sa fredag formiddag at det foreløpig ikke er søkt med dykkere i elva, men at dette vil bli fortløpende vurdert.

– Der vi står nå, vet vi for lite om bevegelsene og hvor han har vært. Det er ikke grunnlag for å gjøre det, forklarte operasjonslederen fredag morgen.

LES OGSÅ: Leter etter kameraten: - Det er helt forferdelig trist
LES OGSÅ: Adresseavisens dokumentar om savnetsaker i Trøndelag

På forsiden nå