Sandra feiret VM-tittel med å spise burger på McDonald’s

20 år gamle Sandra Kjøsnes Jokic fra Trondheim gikk helt til topps i bikinifitness i Canada.

Jeanette Elstad fra Tromsø og Sandra Kjøsnes Jokic fra Trondheim havnet på henholdsvis 2. og 1. plass i sine klasser i verdensmesterskapet i binikifitness.   Foto: privat

Saken oppdateres.

Trondheimsjenta deltok i sin første bikinifitness-konkurranse i fjor høst. Ett år senere blir hun kåret til verdensmester i bikinifitness i sin klasse i Montreal i Canada. Seieren var et faktum søndag kveld lokal tid.

- Jeg sitter i Canada og klokka er sju på morgenen. Jeg har ikke sovet et sekund etter seieren, sier en jublende glad Sandra Kjøsnes Jokic til adressa.no mandag ettermiddag.

LES PLUSS-SAK: Slik er veien til fitness-toppen

Nedfor etter Finland-tur

Hun dro til verdensmesterskapet, som arrangeres av International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB), uten noen store forhåpninger.

- Jeg deltok i en konkurranse i Finland forrige helg, og da kom jeg ikke til finalen. Jeg ble kjempeskuffa, og turte ikke håpe på noen god plassering. Da jeg kom til Canada var jeg nedfor og følte at formen ikke var inne, sier hun

Etter å ha slått 14 andre bikinifitness-utøvere kunne 20-åringen heve muskelmann-trofeet som det synlige beviset på at hun er verdensmester.

- Det er så uvirkelig. Det har ikke gått opp for meg ennå. Da jeg sto på scenen skal jeg ha hylt og hoppet. Selv husker jeg lite. Det ble veldig tåkete, oppsummerer Kjøsnes Jokic.

LES MER: Nå skal selfien være av rumpa

Trener fem ganger i uka

I kveld skal hun reise hjem til Norge og Trondheim. Hun gleder seg til å se familien igjen. Etter seieren ble det en feiring på McDonald’s.

- Nå går jeg rundt med en mage som ligner på en ballong. Man skulle ikke tro det var denne kroppen som var verdensmester, sier hun flirende.

Bikinifitness er en voksende sport i Norge. Kjøsnes Jokic forteller at det ligger mye arbeid bak poseringene som gjøres i en konkurranse.

- Jeg trener normalt fem ganger i uka, og jeg har jobbet ekstra hardt siden norgesmesterskapet for to uker siden, forteller hun.

LES MER: - Ble veldig kroppsfiksert da jeg begynte medbikinifitness

Skal nyte seieren

Der gikk hun rett til topps og kvalifiserte seg til verdensmesterskapet. Nå er hun glad for å vise alle at hun hører hjemme i toppen.

- Det har vært så mange gratulasjoner og positive kommentarer. Jeg blir helt på gråten bare av å snakke om det. Men det er alltid en tosk som sier noe negativt også, sier Kjøsnes Jokic.

Trondheimsjenta har ingen planer om å legge manualene på stativet, men ønsker å ta en pause før hun starter med en ny sesong.

- Jeg skal nyte seieren og så får vi se hva det blir til. Jeg har en drøm om å dra til USA og gjøre noe der, sier hun.

Denne sjokoladen satte ord på noen av følelsene som raste gjennom hodet til Sandra etter at hun gikk til topps i verdensmesterskapet i bikinifitness.  

Denne sjokoladen satte ord på noen av følelsene som raste gjennom hodet til Sandra etter at hun gikk til topps i verdensmesterskapet i bikinifitness.  

Sandra viser frem trofeet og medaljen.  
        
            (Foto: privat)

Sandra viser frem trofeet og medaljen.   Foto: privat

På forsiden nå