Sjekker om det finnes video av den savnede

Politiet har undersøkt om det finnes videoovervåkning i området hvor den savnede rumenske kvinnen sist ble sett.

Denne rumenske kvinnen i begynnelsen av 30-årene har vært forsvunnet siden natt til lørdag 1. november. 

Saken oppdateres.

Den rumenske kvinnen i begynnelsen av 30-årene har vært forsvunnet siden natt til lørdag 1. november. Denne natten var hun, ifølge politiet, på besøk hos en mann i 50-årene i et sentrumsnært hus i Trondheim sammen med en annen rumensk kvinne.

Det er i området ved dette huset at politiet har lett etter overvåkningskameraer.

Ingen gjennombrudd

– Vi har vært i området for å lete etter kameraer som kan ha fanget opp noe, men har ikke funnet noen, sier politiadvokat Hans Vang ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Trondheims-politiet bruker store ressurser på å løse forsvinningssaken, og har etterlyst kvinnen med bilde etter at slektninger meldte henne savnet.

Foreløpig har det ikke kommet inn et eneste tips i saken, opplyser politiførstebetjent John Ola Volden ved Sentrum politistasjon i Trondheim. Politiet vet fortsatt ikke hva som har skjedd med den rumenske kvinnen, og utelukker ikke at hun kan være utsatt for noe kriminelt.

- Vi har ikke noe gjennombrudd i saken. Vi jobber med å innhente opplysninger samt driver kartlegging. Vi etterforsker like bredt, sier Volden.

Vil ha tips

En mann i 50-årene er fortsatt siktet for falsk forklaring i forbindelse med savnet-saken. Mannen bor i huset hvor de to rumenske kvinnene skal ha vært på en fest natt til 1. november.

Politiadvokat Vang opplyste i går at mannen i forrige uke ble pågrepet og siktet for falsk forklaring på bakgrunn av uoverensstemmelsen i forklaringene om når den savnede forlot boligen hans. 50-åringen har forklart at begge kvinnene forlot huset hans sammen, mens den andre rumenske kvinnen hevder at hun forlot huset alene.

Politiet fikk også rettens medhold i å foreta ransaking i mannens bopel, men fant ikke noe.

Mannen i 50-årene stiller seg uforstående til siktelsen, opplyste Vang i går.

Den rumenske kvinnen har bodd i Trondheim siden i sommer, og har de siste to månedene hatt tilhold hos slektninger.

Politiet svært gjerne vil ha tips i saken på telefon 02800, hvis noen har sett kvinnen eller vet hvor hun kan være.

På forsiden nå