14 dager etter at den rumenske firebarnsmoren sist ble sett, står politiet i Trondheim fortsatt uten spor etter henne.

Det har kommet enkelte tips i saken den siste tiden, men uten at disse har ført til noe, opplyser politiførstebetjent John Ola Volden ved Sentrum politistasjon i Trondheim, som leder etterforskningen av saken.

- Førte ikke frem

Den rumenske kvinnen har vært forsvunnet siden natt til lørdag 1. november. Denne natten skal hun ha vært på fest hos en mann i 50-årene i et sentrumsnært hus i Trondheim sammen med en annen rumensk kvinne.

Det er i nabolaget til denne mannen at politiet har gjennomført rundspørring.

- Vi gjennomførte en rundspørring helt i oppstarten av etterforskningen, men det førte ikke frem, sier Volden.

adressa.no har snakket med kvinnen som var på besøk hos mannen sammen med den savnede denne natten. Hun forteller at de deltok på et nachspiel i boligen, og hun hevder at hun etter hvert forlot huset alene.

- Jeg var ute for å røyke. Jeg følte meg dårlig, så jeg gikk inn for å spørre om vi ikke skulle dra hjem, men hun ville bli litt lenger, sier kvinnen.

Les også: Sjekker om det finnes video av den savnede

- Tok bussen alene

Hun forteller videre at hun snakket med venninnen sin på rumensk og forsøkte å få henne med seg, men da 31-åringen ikke ville bli med, dro hun selv for å ta bussen hjem til søsteren sin og hennes ektemann, som også bor i Trondheim.

Mannen i femtiårene, som er siktet for falsk forklaring i forbindelse med savnet-saken, har opplyst til politiet at de to kvinnene dro sammen fra hjemmet hans.

Det er på bakgrunn av uoverensstemmelsene mellom de to forklaringene om når den savnede forlot boligen, at mannen ble siktet, har politiet tidligere opplyst. Trondheims-politiet fikk Sør-Trøndelag tingretts medhold i å foreta ransaking blant annet i mannens hus, men fant ikke noe.

Mannen i 50-årene stiller seg uforstående til siktelsen, opplyste politiadvokat Hans Vang i tidligere i uken.

Politiet vil svært gjerne vil ha tips i saken på telefon 02800, hvis noen har sett kvinnen eller vet hvor hun kan være.

Den rumenske firebarnsmoren (31) har vært forsvunnet siden natt til lørdag 1. november. Foto: Adresseavisen