Kvinne ble angrepet av rottweiler

Kvinnen (53) ble slått i bakken av rottweileren, da hun forsøkte å beskytte sin egen hund, Rocky.

Saken oppdateres.

Hendelsen fant sted i Midteggen borettslag på Saupstad i går kveld i 19.30-tiden.

Rottweileren hoppet opp og veltet 53-åringen i bakken, deretter gjøv den løs på Rocky som er en bichon frisé. Kvinnen slo bakhodet i asfalten, fikk den ene skulderen kraftig forslått, og ble påført sår- og slagskader på begge albuer.

- Jeg må ha vært borte et lite øyeblikk, men klarte trolig å beskytte Rocky på en eller annen måte, sier hun.

En drøy halvtime etter den skremmende opplevelsen er hun preget av det hun har vært igjennom. Hendelsen ble meldt politiet som kom og tok opp forklaring fra både den skadde kvinnen og eieren av rottweileren.

Vurderer anmeldelse

Nå vurderer kvinnen å politianmelde eierne av rottweileren.

- Det er ikke første gang jeg opplever at eierne har problemer med å kontrollere den store hunden.rottweileren. Den er neppe ond, men den blir farlig så lenge eierne ikke klarer å holde den igjen, sier hun.

Kvinnen og en venninne var ute og luftet de to småhundene sine, da en tredje kvinne med en stor rottweiler kom imot dem, rett før fotgjengerundergangen over Saupstadringen ved Midteggen borettslag. Ifølge kvinnen og hennes venninne, gjorde rottweileren et utfall mot 53-åringen og Rocky.

- Hunden veltet meg i bakken og den var over Rocky flere ganger, sier kvinnen.

Rocky slapp tilsynelatende uskadd fra hendelsen.

Politi til stedet

Politiet kom raskt til stedet, har avhør begge parter og skrevet logg på hendelsen. Men det er ikke opprettet sak, opplyser politibetjent Jens Einar Kvenild.

Foreløpige opplysninger politibetjenten sitter på, tyder på at det ikke var et aggressivt angrep fra hunden. Kvenild har følgende oppfordring til hundeeiere:

- Alle som leier på store, sterke hunder må være ekstra aktsomme når de møter andre to- og firbeinte, sier Jens Einar Kvenild.

 
På forsiden nå