- Trondheim, amazing to be back. Will we hear the #EllioteerRoar tomorrow? For a good cause #kraftmotkreft, skrev Isac Elliot på Twitter i går.

Gjennom ti år har Vinterlyd reist landet rundt med artister fra både innland og utland. I dag har turen kommet til Trondheim. Under kveldens konsert vil artister som Isac Elliot og Astrid Smeplass stå på scenen på Torvet i Trondheim fra klokken 17.00.

Kreftforeningen antar at mellom 10-12 000 vil møte opp på Torvet i kveld.

- Vi gleder oss. Vi er godt forberedt på at det vil komme mange folk, og oppfordrer alle til å se våre konsertvettregler på kreftforeningen.no, sier Linda Skjærvik i Kreftforeningen.

Fulle busser

Det er forventet mange besøkende til Torvet i kveld. ATB melder på sine nettsider at det kan oppstå forsinkelser i forkant og etterkant av arrangementet på grunn av fulle busser.

- Dette vil gå veldig bra

Politiet har forberedt seg til dagens konsert på samme måte som de alltid gjør når det er slike arrangementer.  Tom Åge Dahl, politiførstebetjent i Sør-Trøndelag politidistrikt tror dagen vil gå veldig bra, og håper ungdommen får en fantastisk opplevelse.

- Så lenge alle følger politiets råd, vil dette gå veldig bra. De ungdommene som skal se Isac Elliot i dag har nok sett ham før. Da har det gått veldig bra, så vi har ingen grunn til å tro at det ikke vil gå like bra i dag.

Dahl oppfordrer foreldrene til å bli med på kveldens konsert, og ikke slippe ungdommen ut alene.

Fint vær

Skal vi tro værgudene vil det fine været holde seg under Vinterlyd. Det er meldt om opp til ti grader under konserten.

- Det er så fint vær ute nå, så dette vil nok bli en fin konsert. Vi håper ungdommene får en veldig fin opplevelse, sier Dahl.

Skal du på konserten i kveld? Da vil vi gjerne at du deler bildene dine med oss. Bruk #Adressa