Isac Elliot:

- Trondheim, Amazing to be back

Politiet ber foreldre følge barna til kveldens konsert.

Det er forventet mellom 10-12 000 besøkende til kveldens Vinterlyd-konsert. 

Saken oppdateres.

- Trondheim, amazing to be back. Will we hear the #EllioteerRoar tomorrow? For a good cause #kraftmotkreft, skrev Isac Elliot på Twitter i går.

Gjennom ti år har Vinterlyd reist landet rundt med artister fra både innland og utland. I dag har turen kommet til Trondheim. Under kveldens konsert vil artister som Isac Elliot og Astrid Smeplass stå på scenen på Torvet i Trondheim fra klokken 17.00.

Kreftforeningen antar at mellom 10-12 000 vil møte opp på Torvet i kveld.

- Vi gleder oss. Vi er godt forberedt på at det vil komme mange folk, og oppfordrer alle til å se våre konsertvettregler på kreftforeningen.no, sier Linda Skjærvik i Kreftforeningen.

LES OGSÅ: Isac Elliot på Torvet

Fulle busser

Det er forventet mange besøkende til Torvet i kveld. ATB melder på sine nettsider at det kan oppstå forsinkelser i forkant og etterkant av arrangementet på grunn av fulle busser.

LES OGSÅ: – Vi elsker Isac!

- Dette vil gå veldig bra

Politiet har forberedt seg til dagens konsert på samme måte som de alltid gjør når det er slike arrangementer.  Tom Åge Dahl, politiførstebetjent i Sør-Trøndelag politidistrikt tror dagen vil gå veldig bra, og håper ungdommen får en fantastisk opplevelse.

- Så lenge alle følger politiets råd, vil dette gå veldig bra. De ungdommene som skal se Isac Elliot i dag har nok sett ham før. Da har det gått veldig bra, så vi har ingen grunn til å tro at det ikke vil gå like bra i dag.

Dahl oppfordrer foreldrene til å bli med på kveldens konsert, og ikke slippe ungdommen ut alene.

LES OGSÅ: En russeknute for å hjelpe kreftrammede

Fint vær

Skal vi tro værgudene vil det fine været holde seg under Vinterlyd. Det er meldt om opp til ti grader under konserten.

- Det er så fint vær ute nå, så dette vil nok bli en fin konsert. Vi håper ungdommene får en veldig fin opplevelse, sier Dahl.

Skal du på konserten i kveld? Da vil vi gjerne at du deler bildene dine med oss. Bruk #Adressa

På forsiden nå