#Elsykkelpatruljen

Du bestemmer hvor vi skal!

Skal patruljen besøke Oppdal, Hitra, Grong eller Rissa? Avlegg din stemme.

Saken oppdateres.

Elsykkelpatruljen er klar for ny ferd til mandag. De skal igjen ut et eller annet sted i Trøndelag, men hvor eksakt er det du som bestemmer. Til nå har patruljen startet sine turer fra Røros og Inderøy. I neste omgang kan dere lesere stemme mellom Oppdal, Hitra, Grong og Rissa.

Søndag kveld avsløres det hvilket sted som har blitt valgt som startpunkt for patruljens ukeferd, som begynner mandag morgen.

Østlending og nordlending

De som denne gangen skal slenge seg på sykkelsetet er journalist Stian Kristoffer Sande fra Porsgrunn, og fotograf Kristine Lindebø fra Lødingen i Nordland. Sistnevnte var også med patruljen forrige uke. Hun klarer nesten ikke vente med å dra på ny tur rundt om i distriktet.

–Jeg hadde det veldig fint i Inderøy, og ser frem til å utforske enda flere områder i Trøndelag. I Inderøy var det mange som tok kontakt med oss, gjerne langs veien for å slå av en prat. Det håper jeg gjentar seg, sier Kristine.

Østlendingen Stian gleder seg også til å bli bedre kjent i Trøndelag.

–Jeg gleder meg enormt, uavhengig av hvilket sted som blir stemt frem. Dette blir en gyllen mulighet for meg å møte folk ute i distriktet, og se hva som foregår der på sommerstid, sier Stian.

Send tips

Reisen videre kan også leserne være med å avgjøre. Tips og anbefalinger på hvor elsykkelpatruljen bør sette kursen, kan sendes inn på vår mikroblogg på adressa.no, på telefon eller på mail. Du må gjerne foreslå steder eller personligheter som vi burde avlegge en visitt.

I tillegg kan du chatte med oss eller dele bilder. Det gjør du enten ved å gå inn i studioet eller ved å bruke #elsykkelpatruljen i sosiale medier.

Patruljen vil på mikrobloggen legge ut meldinger, bilder og kanskje video underveis. Der kan du følge med på hvor vi er, og hva vi gjør til enhver tid.

Ser du oss langs veien må du gjerne stoppe oss for å slå av en prat. På tross av den elektriske dimensjonen i fremkomstmidlet, er ikke patruljen fremmed for en pust i bakken og en hyggelig prat.

Hvor skal elsykkelpatruljen?
Du må velge et alternativ
På forsiden nå