Forrige helg var Sarah Foss på Hugos Tivoli på Leangen, sammen med datteren (6). Datteren ville gjerne vinne en bamse til lillesøsteren (2), som var på besøk hos mormor den helgen.

- Vi gikk bort til der man kan trekke seg en pose med en overraskelse i, og datteren min trakk opp en bamse, sier Foss.

Da de kom hjem fra tivoliet la 6-åringen bamsen i sengen til lillesøsteren, som en overraskelse til hun kom hjem. Lillesøster ble veldig glad da hun så bamsen, og koste og klemte på den.

- Den lå i fotenden en kveld jeg skulle legge henne, hun ga meg bamsen og jeg stakk meg på den. Plutselig ser jeg noe spisst stikke ut. Jeg dro ut en av de største synålene jeg har sett i mitt liv, sier Foss.

Les også: Sjekk hva Marius fant i melkekartongen

Livsfarlig

Småbarnsmoren fikk seg en støkk da hun oppdaget nålen inne i bamsen, og tenkte over hva som kunne ha skjedd.

- Jeg fikk en stor klump i halsen og fikk frysninger da jeg dro den ut. Jeg synes dette er skummelt, og tenkte på hva som kunne skjedd. Dette er livsfarlig, og jeg håper foreldre sjekker bamsene de har vunnet på Hugos Tivoli, sier Foss.

Les også: I denne hagen har de karuseller, pølsebod og lykkehjul

Les også: - Det var en grisetann!

- Dette skal ikke skje

Daglig leder for Hugos Tivoli, Hugo Johansen, forteller at de aldri har opplevd lignende.

- Vi er like forundret som moren, på hvordan denne nålen har kommet seg inn i bamsen. Dette er ikke bra, og en hendelse som ikke skal skje, sier Johansen.

Johansen forteller at de skal ta kontakt med den aktuelle leverandøren.

- Vi skal la leverandøren få komme med sin forklaring, og så skal vi se på hvilke konsekvenser dette vil få. Den ytterste konsekvensen er at vi slutter å ha de som leverandør.

Les også: Fant larve i sjokoladeposen

Sarah Foss fikk seg en overraskelse da hun oppdaget hva som gjemte seg inne i bamsen til datteren. Foto: Privat