Da Monica Arnøy (42) skulle sykle til jobben sin ved St. Olavs Hospital, skled hun på grus som lå i veien ved rundkjøringen på Lerkendal. Uhellet skjedde like etter rundt klokken 06.30 søndag morgen.

- Jeg husker at jeg skled, men så er alt borte. Jeg husker ikke mer før jeg våknet på en båre på legevakta, sier Arnøy, som fikk en lettere hjernerystelse som følge av ulykken.

Les også: Er du jenta fra nattbussen John Petter (27) leter etter?

- Vil takke for hjelpen

Da hun våknet ble hun fortalt at en kvinne hadde kjørt henne til legevakta, men de hadde verken navn eller en god beskrivelse av redningskvinnen.

- Hun fulgte meg inn på legevakta, og jeg vet hvordan det er der. Fokuset blir på den som er skadd, ikke den som hjelper den skadde. Det forstår jeg, men det er synd at jeg ikke vet hvem hun er, sier Arnøy.

Hun ønsker nå å finne og takke denne ukjente kvinnen.

- Hun må ha funnet meg besvimt i veien, men må ha fått kontakt med meg slik at jeg ble med i bilen. Jeg ønsker å vite hvilken forfatning jeg var i, hva jeg sa, og hvordan hun fikk med seg meg og sykkelen i bilen. Men mest av alt vil jeg takke henne, sier 42-åringen.

Leter på Facebook

Svigerdatteren Veronica Stavå la søndag ettermiddag ut en etterlysning etter den ukjente kvinnen på Facebook-siden Mistet/funnet i Trondheim.

- Det er veldig mange som har likt og delt innlegget, men hun er ikke funnet ennå, sier Stavå.

Hun har likevel ikke gitt opp håpet om å finne kvinnen slik at Arnøy får takket henne.

- Det er veldig flott gjort av en ukjent person å hjelpe en annen på denne måten. Det er nok mange som bare hadde kjørt forbi og tenkt at noen andre kommer sikkert til å stoppe, sier svigerdatteren.

Svigerdatteren Veronica Stavå la søndag ettermiddag ut en etterlysning etter den ukjente kvinnen på Facebook. Foto: Privat