Hva skal parken hete?

Trondheim har fått en ny og annerledes park. Men den mangler ennå navn.

Trenger navn: Stem på navn til parken mellom Bakke bro og Adressahuset. 

Saken oppdateres.

Parken som ligger utenfor det nye Adressahuset, er ikke som andre parker. I tillegg til benker, heller og gress, rommer den et helt arsenal av teknologi. Her er det blant annet sensorbokser, prosjektorer, høyttalere og lysstriper, dessuten en scene for tradisjonelle aktiviteter. Parken skal være et sted for utforskning og opplevelser med lyd, lys, bilder og tekst.

Men parken har ennå ikke fått noe navn. Nå kan du bli med på å bestemme hva den skal hete. Det er kommunale organer som til slutt skal avgjøre, navnsetting av offentlige veier og plasser er hjemlet i lovverket. Likevel vil publikums mening ha stor betydning. Et navn som slår an blant folk flest, vil sannsynligvis fungere bedre enn et navn som ingen husker eller skjønner.

Området der parken og Adressahuset i dag ligger, var opprinnelig preget av skipsbygging. Her lå Nordre verft som ble totalskadd av brann i 1983. Dersom parken skal kalles opp etter en person, kan Harald Torp, Adresseavisens legendariske sjefredaktør fra 1927 til 1969, være et aktuelt forslag.

Les mer om parken og hva som skjer framover.

Gi din stemme her
Du må velge et alternativ
På forsiden nå