Mann skutt og drept i Trondheim

En mann ble natt til fredag pågrepet, mistenkt for å ha drept en 25-åring i en bolig på Nedre Byåsen i Trondheim.

Saken oppdateres.

Kriminalteknikere undersøker natt til fredag stedet hvor en 25 år gammel mann ble funnet drept.

Politiet fikk melding om at det hadde vært en skyteulykke på Byåsveien klokken 00.24 natt til fredag.

- Vi kom til stedet og fant en person død. Saken har status som mistenkelig dødsfall, sier innsatsleder Tom Åge Dahl til adressa.no.

Pågripelse

To politipatruljer lette etter den antatte gjerningsmannen i nærområdet. Etter tips fra øyenvitner oppsøkte de en angitt adresse hvor mannen befant seg.

- Vi pågrep den antatte gjerningsmannen klokken 01.20, opplyser operasjonsleder Håvard Simonsen i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Mannen skal være i 20-årene, men politiet vil ikke si noe mer. Den antatte gjerningsmannen skal ha vært en bekjent av den døde mannen.

Ikke identifisert

Simonsen forteller at den drepte mannen ikke er identifisert ennå, men at politiet har mistanke om hvem der er.

- Det viste seg at en navngitt mann ble funnet død i boligen. Vi har ennå ikke identifisert personen med sikkerhet, men vi regner med at det er en mann som er født i 1983. Vi vet ikke om hendelsen var et uhell eller et drap, opplyser Simonsen til adressa.no.Hagle

Politiet har nå igangsatt både taktisk og teknisk etterforskning på stedet. Drapsvåpenet skal etter det adressa.no erfarer være en hagle, som ble funnet inne i leiligheten.

- Vi har satt i gang avhør av vitner og jobber parallelt med de tekniske undersøkelsene for å danne oss et bilde av det som har skjedd, sier Dahl til adressa.no.

Leiligheten skytingen fant sted i er en del av flere boenheter.

En bil ble bragt bort fra åstedet som en del av den tekniske undersøkelsen, men politiet vil ikke si hva slags rolle bilen har i etterforskningen.

 
 
 
 
På forsiden nå