– Mørbanket og stolt

«Sykkelpresten» Steinar Leirvik samlet inn 100 000 kroner til Vår Frue – åpen kirke ved å sykle 1100 kilometer.

  Foto: ELIN SOFIE LORVIK

Saken oppdateres.

Etter å ha syklet 110 mil tur- retur Oslo, kom presten Steinar Leirvik sår og stolt tilbake til Trondheim tirsdag ettermiddag.

– Det er helt sykt. Jeg er mørbanket, men samtidig veldig stolt. Målet om å samle inn 100 000 kroner til Kirkens Bymisjon og Vår Frue – åpen kirke er nådd, smiler sykkelprest Leirvik.540 kilometer ekstra

Lørdag syklet han den store styrkeprøven på 540 kilometer fra Trondheim til Oslo. Mens andre såre rumper fant seg et tog- eller flysete hjem, fant Leirvik frem sykkelen igjen sammen med Karsten Flatval. Hver meter hjem kostet en krone og pengene går uavkortet til å holde Vår Frue kirke døgnåpen.

– Vi har fått tilbakemeldinger på at det er stein tullete og sprøtt og ta styrkeprøven to ganger på fire dager. Turen oppover har vært foreferdelig hard og tung, men det er deilig å ha gjennomført, sier Leirvik som omtaler seg som mosjonist.Klubben støtter saken

På Klett ble han møtt av omtrent 20 klubbkamerater fra Trondhjems Velocipedklub som var med og syklet den siste etappen inn mot Vår Frue kirke.

– Vi vil være med å gjøre en innsats for saken. Vi har veldig respekt for det Steinar gjør, sier Frode Selbo.

 
        
            (Foto: ELIN SOFIE LORVIK)

  Foto: ELIN SOFIE LORVIK

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå