Kvinne antastet av dørselger:

Tipsstorm fra hele byen

Lesere fra hele Trondheim skal ha hatt besøk av dørselgeren som lørdag forsøkte å antaste en kvinne på Tunga.

Saken oppdateres.

I helga skrev adressa.no om kvinnen som måtte rømme inn på badet da hun fikk besøk av en ubehagelig dørselger. Siden har det strømmet inn med tips i debattfeltet under artikkelen.

LES OGSÅ: Forsøkt antastet av dørselger

–Det var en på Kattem torsdag ettermiddag også, som ligner på den beskrivelsen. Det var min samboer som åpnet. Heretter skal jeg aldri åpne døren om jeg er alene hjemme, skriver en bekymret leser.

Hele byen

Mannen politiet leter etter selger trefigurer og viser fram en lapp der det står at han er døv og bor på fosterhjem. Lesere fra Tiller, Nardo, Kystad, Kattem, Fossegrenda, Risvollan, Charlottenlund og Buvika sier de trolig har hatt mannen på døra.

En kvinnelig tillerbygg skriver:

–Han ringte på til meg og viste fram en lapp der det sto noe, men jeg orket ikke å lese det. Så jeg bare nikket «nei» og slengte igjen døra... Han var helt lik beskrivelsen på adressa. Så for de som er alene hjemme: rop og spør før dere åpner døra. Eller unngå og åpne døra om de ikke svarer. Be careful altså!


–Vær forsiktig!

Også politiet har mottatt over 30 tips om mistenkelig dørselgere etter at adressa.no omtalte hendelsen. Ifølge politiet opererer mellom 15 og 20 østeuropeere på lignende måte. Flere skal ha opptrådt pågående, men politiet har ikke tidligere fått melding om noe straffbart.

–Dørselgerne viser fram en lapp der det står at de er døve, men dette er bare tull. Dette er et påskudd for at folk skal kjøpe ting, sa operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Tore Kyllo, i helga.

Politiet ber folk være forsiktige med å åpne døren dersom det kommer dørselgere på besøk.


Ønsker flere tips

Mannen som skal ha antastet kvinnen på Tunga er ennå ikke pågrepet av politiet. Lørdag ble en person tatt inn etter tips fra publikum, men han ble senere sjekket ut av saken.

Søndag ble 15-20 øst-europeere i det samme følget innbrakt av politiet. De ble løslatt etter å ha oppgitt personalia.

Politiet ønsker fortsatt tips fra publikum. Dørselgeren er trolig var Øst-Europa. Han er mellom 18-25 år og 170 til 180 cm høy. Han har et glatt, pent ansikt, mørk, flerfarget lue og en mørk eller grønn boblejakke. I tillegg har han en ryggsekk som han har trefigurene i.

Har du opplysninger i saken kan du nå politiet på telefonnummer 02800.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå