- En stor ære for oss

Årets frivillighetspris gikk til Kattem frivilligsentral.

Saken oppdateres.

Rita Ottervik kunne søndag kveld dele ut prisen som viser at Kattem frivilligsentral er årets frivillige organisasjon i Trondheim kommune. I en markering på Frimurerlosjen i Trondheim mottok leder Lillian Solem de 25 000 kronene i prispenger.

– Prisen går til Kattem frivilligsentral fordi de har en ekstraordinær bredde og mangfold i det de driver med. De arrangerer Kattemdagene, har gjenbrukstorg, arrangerer trimgruppe til de eldre og aktivitetstilbud på sykehjemmet, sier ordfører i Trondheim Rita Ottervik, til adressa.no.

LES OGSÅ: Verdens beste, helt frivillig

LES OGSÅ: - Går det an å bli frisk?

Innspill til «Frivillige Trøndelag»? Send tips på mail, ring oss direkte eller meld deg inn i seriens Facebookside.

Flere kulturelle innslag og Klaus Joakim Sonstad som konferansier var med på å hedre frivillighetssentralens arbeid.

- Vi ønsker å gjøre dette til en tradisjon. Vi har invitert folk fra frivillige organisasjoner i Trondheim. Det er helt topp for meg som ordfører å kunne gi en slik pris. Vi gjør det for å hedre de frivillige, sier hun til adressa.no.

LES OGSÅ: Oliver er dyr frivillighet

LES OGSÅ: - Norge blir kaldere uten frivilligheten

Lillian Solem forteller at hun ble veldig overrasket da telefonen ringte og Rita Ottervik var på tråden.

– Mange gode mennesker og organisasjoner var nominert til prisen. Det var helt utrolig å få den. Jeg synes det er en stor ære og ble litt stolt ja, sier hun.

LES OGSÅ: - Noen må bry seg

LES OGSÅ: Frivillige fikk ungdommene vekk fra TorvetLES MER OM KATTEM FRIVILLIGSENTRAL I MANDAGENS UTGAVE AV ADRESSEAVISEN

 
 
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå