Stormet leilighet med balltre og hammer

To sendt til sykehus etter nytt oppgjør på Selsbakk.

Saken oppdateres.

Søndag formiddag ved 11-tiden gjennomførte politiet på ny en aksjon mot adressen på Selsbakk i Trondheim. Denne gang pågrep de to nye personer.

- Opplysninger tilsier at de har tilknytning til episoden i natt og dermed er alle etterlyste etter den episoden blitt pågrepet, sier innsatsleder Ustad til adressa.no.

Politiet vil fortsatt ikke bekrefte hvilken gruppering det er snakk om, men bekrefter at også de to som ble pågrepet i dag er kjente personer for politiet. Pågripelsen foregikk uten dramatikk.

Væpnet aksjon

Politiet i Trondheim hadde natt til søndag en væpnet aksjon mot en adresse på Selsbakk i Trondheim.

Meldingen som utløste aksjonen kom inn til politiet klokken 00.25.

- Da fikk vi beskjed om at fem til seks personer hadde stormet en leilighet med hammer, balltre og skytevåpen for å ta en person som befant seg i leiligheten. Det ble også snakket om at det var skutt med pistol i området, opplyser operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Internt oppgjør

Politiet iverksatte raskt en væpnet aksjon, som Berglund betegner som vellykket.

- To personer ble raskt pågrepet. Vi ønsker imidlertid å komme i kontakt med flere personer som har vært involvert i oppgjøret. Vi håper disse melder seg, sier Berglund, som kjenner til hvem det dreier seg om.

Han understreker at publikum forøvrig ikke har noen grunn til å føle seg utrygge.

- Dette er et internt oppgjør, så de som ikke er en del av miljøet har ingenting å frykte, sier Berglund.

To personer som befant seg i leiligheten ble kjørt til St. Olavs Hospital for en legesjekk. Det skal etter forholdene gå bra med disse.

Tredje aksjon

Nattens aksjon er den tredje på én uke på Selsbakk. Natt til søndag for en uke siden ble fire personer siktet etter å ha skutt med en startpistol.

Natt til torsdag denne uka ble sju personer pågrepet etter en voldssak på Heimdal. Der skal en person blant annet ha blitt skambanket. En person skal også ha fått juling på Risvollan i forbindelse med samme sak.

Adresseavisen kunne lørdag melde at hendelsene tidligere denne uka knyttes opp mot Mongols MC. Operasjonslederen ønsker ikke å bekrefte at så er tilfelle i nattens aksjon.

- Er nattens hendelse et oppgjør i Mongols MC?

- Jeg vil ikke bekrefte hvilken gruppering det er snakk om, men det er snakk om en gruppe som er kjent for oss, sier Berglund.

Berglund kan heller ikke bekrefte at nattens aksjon var rettet mot samme adresse som aksjonene tidligere denne uka.

 
 
På forsiden nå