Cupcake-dronning besøkte Trondheim

Kakebloggeren Manuela til stede da ny kakebutikk åpnet ved Byhaven.

Saken oppdateres.

Torsdag kunne Traktøren kjøkkenutstyr åpne dørene for første gang på kjøpesenteret Byhaven. Dette er den eneste butikken utenom Oslo som har spesialisert seg på kun kakeustyr.

- Det ble en fantastisk dag med mange kunder innom butikken. Det var kunder i alle aldre, og både nye og gamle bekjente, sier eier Geir Berntsen.

Fikk besøk av cupcake-dronning

Sammen med kona Gøril Hovelsen eier han Traktøren-butikken som ligger i samme etasje som den nyåpnede kakeutstyrbutikken.

- Det er absolutt behov for en slik butikk. Vi merket at kakeutstyret spiste seg innover i sortimentet på Traktøren, og vi fant ut at vi kunne gjøre et eget konsept. Dermed ble det en egen butikk, forteller daglig leder Gøril Hovelsen ved Traktøren kjøkkenustyr.

På åpningsdagen kunne butikken lokke med Manuela Kjeilen, selveste cupkake-dronningen som har den populære bloggen Passion 4 baking.

Hun demonstrerte hvordan en liten muffins kan gå fra å være en dessert til et lite kunststykke.

- Enorm bakeinteresse

Kakebloggeren Courtney Fyhn var også til stede og bakte 200 cupcakes på kjøkkenet som ligger i selve butikken. Her håper Berntsen og Hovelsen at man skal kunne arrangere kurs og kvelder for kundene som har lyst til å lære noe nytt.

- Bakeinteressen i Norge er enorm for tiden, og det kokte av mennesker hele dagen. Jeg overhørte mange gode diskusjoner rundt omkring i butikken, og er glad for at vi har mange ansatte som har mye erfaring, sier Bertsen, som var kledd i kledelig rosa.

Det var heller ingenting å utsette på folks kjøperglede.

- Det gikk eventyrlig med tanke på omsetning. Det gikk mye bedre enn vi hadde håpet på, sier Berntsen.Cupcake-mesteren og bloggeren Manuela tok turen til Trondheim da ny kakeutstyrsbutikk åpnet i byen.

 
På forsiden nå