Kvinnerush til singelfestival

Du har antrekket klart, men vet ikke hvor du skal bruke det? Neste års store singelfestival i Palmehaven er en suksess allerede. Men mannfolka må melde seg!

Saken oppdateres.

Arrangementet er ikke før helga før neste års påske, men at det blir en suksess tyder allerede alt på. I det Adresseavisen skrev om at det planlegges singelfestival i Palmehaven i Britannia, begynte telefonene å ringe, og det fortsatte de med - lenge. Svært mange har ringt avisa, for å finne ut hvordan de kan melde seg på. Også telefonen til Per-Aril Lyng, mannen bak, har gått varm.

- Over all forventning, det er helt tydelig at dette er noe som behøves, sier Lyng som selv var på singelfestival i Sverige tidligere i år, og da fikk idéen om å også ha festival for enslige i hjembyen.

Eneste problemet nå er at 80 kvinner har meldt seg på, mot kun ti menn. Og arrangøren håper på like mange av hvert kjønn

- Hvis ikke single menn kjenner sin besøkelsestid, når det i alle fall kommer 80 single attraktive kvinner, nei, da skjønner jeg ingenting, sier Lyng og ber alle menn om ringe ham straks.

Så her er det bare å bytte ut treskoene med dansesko, og stille forberedt!

På forsiden nå