- Nardo er fantastisk

Det hersker ingen tvil. Nardo er for tiden på rett side av elva.

Saken oppdateres.

På Nardo er det 18.000 innbyggere. Bydelen strekker seg fra Jonsvatnet, følger Nidelva til Tempe-området, med grense mot sentrum ved kommunehuset i Holtermannsveien. Levekårsundersøkelsen viser altså at det er her og på Strinda at folk har det best.

- Hvorfor er det så bra å bo på Nardo?

- Jeg antar at folket og miljøet teller veldig mye. Nettverket som er her på Nardo er meget bra, sier Mildrid Nyheim (80) som har bodd her i 40 år. Hun bodde ei lita stund på Okstadøy, men etter at mannen døde, flyttet hun sporenstreks tilbake til Nardo hvor hun trives meget godt.

- På Nardo er det bare trivelige folk. Det er den vanlige mannen i gata som bor her. På den rette sida av elva altså, påpeker hun. Det er bare et problem Nyheim kan komme på.

- Glattisen er meget skummel her for tida.

Gammel som ung trives på Nardo. Jorunn Skjørstad kommer opprinnelig fra Oppdal, men har bodd flere steder i Trondheim. Nå har hun bodd på Nardo i fem år.

- Her er det helt fantastisk. Man har både tilgang til marka og kort avstand til byen. Man finner alt man trenger i nærmiljøet, og folk her er veldig sosiale og omgjengelige, forteller hun.

 
 
På forsiden nå