- Et sørgelig syn

ØDELAGT PÅ NYTT: Gravminnet over foreldrene er veltet og ødelagt. Samme skjebne har steinen over oldeforeldrene fått.

Saken oppdateres.

- Det er trist å bli vitne til en slik herjing, sier Kirsti Lorck Gjellan. For et par år siden skjedde det samme med familiegraven. Onsdag var hun på Domkirkegården og plantet blomster på foreldrenes grav. Lørdag var det et sørgelig syn som møtte henne. Foreldrenes stein med navnene Eigil Lorck og Kine Lorck Dahl var veltet og brukket i stykker. Like ved siden av kunne hun konstatere at også steinen med oldeforeldrenes navn Fr. Chr. Lorck og Elisabeth Sofie Lorck, hadde fått ille medfart. Steinen var brukket løs fra sokkelen og lå på bakken.

- Jeg føler meg ikke trygg på Domkirkegården lenger, og jeg skjønner ikke hvorfor det ikke er satt opp et gjerde for lenge siden. Nå regner jeg med at alle familier som har fått gravminner ødelagt, går sammen om en felles politianmeldelse av forholdet, sier Kirsti Lorck Gjellan.

Kirsti Lorck Gjellan registrerer med sorg at oldeforeldrenes gravminne er veltet og slått løs fra sokkelen.gravherverk2.jpgKirsti Lorck Gjellan fant flere veltede og ødelagte gravminner da hun kom til familiegravstedet på Domkirkegården.

 
På forsiden nå