Reinertsen i ny alvorlig ulykke

Reinertsen hadde 15 ansatte fra bedriften på brua da den kollapset.

Direktør Tedd Årnes i Reinertsen mener det er forskalingen som har sviktet under støpingen.  

Saken oppdateres.

– Trolig er det forskalingen som har sviktet under støping. Vi vet ikke så mye så langt. Jeg er på vei ut til ulykkesstedet nå, sier direktør Tedd Årnes i firmaet Reinertsen.

Senere opplyste han at det var 15 ansatte fra Reinertsen AS som arbeidet på anlegget da brua kollapset. I tillegg var det 2-3 ansatte i underentreprenørfirmaet Master Solutions til stede.

Dette firmaet var underentrepenør og hadde ansvaret for å bygge forskalingen som kollapset. Daglig leder Levin Sverre Nestvold ved Master Solutions forteller at de har et kristeteam som følger opp de ansatte.

– Vi tar nå vare på de ansatte, sier Nestvold.

Se bildene fra brukollapsen

LES OGSÅ: - Brua har brukket på midten

Utvidelse av vei

Aarnes bekrefter at det er Reinertsen som har entreprisen på dette anlegget.  Det handler om en utvidelse av veien over Haakon VII's gate fra to til fire felt.

Aarnes sier at han ikke kjenner omfanget av ulykken så langt. Han kan heller ikke si hvor mange anleggsfolk som arbeidet på stedet da ulykken skjedde.

LES OGSÅ: Haakon VIIs gate stengt

Dødsulykke i fjor

For firmaet Reinertsen er dette et nytt, alvorlig tilbakeslag.

Firmaet var også ansvarlig da en polsk arbeider mistet livet under oppføringen av et bygg på Brattøra i fjor. Reinertsen er fortsatt  under politietterforskning i forbindelse med denne ulykken.


I forbindelse med ulykken har politiet opprettet

pårørendetelefon: 73 89 94 00.

 
På forsiden nå