«Stopp politimannen før han dreper igjen»

Dette er budskapet som nå skal spres på forskjellige nettsteder verden rundt.

Saken oppdateres.

Spesielt på én norsk blogg oppfordres folk til å legge ut dette bildet, som også inneholder navnet på en av politimennene som var involvert i pågripelsen av Eugene Ejike Obiora. adressa.no vet om flere norske blogger som allerede har lagt ut bildet - med den samme oppfordringen.

Det kommer også klart frem at skribentene på bloggen ikke er enig med dagens henlegging av Obiora-saken.

LES OGSÅ: Henlegger Obiora-saken

På nettstedet står det at samtlige blogger i Norge og utlandet bør publisere «navn og bilde på Eugene Ejike Obioras drapsmenn.»

«Vi har allerede gjort det og vi skal i retten for det - noe vi ser fram til. Fram til konklusjonen i en framtidig rettsak blir satt - er det bare å publisere i vei. Vi må vise at befolkningen ikke gir opp selv om rettstaten viser sine mangler - dette er en måte å vise det på.» står det videre.

Politiet har allerede reagert mot bloggere som har kommet med slike kraftige påstander og det de mener er ærekrenkelser mot deres tjenestemenn.

Blant annet er en blogg anmeldt i et forsåk på å få stanset ytringer som dette.

Dette er Obiora-saken
  • Den regionale Spesialenheten har siden 7. september etterforsket episoden der Eugene Obiora (48) døde etter at politiet pågrep ham på Østbyen servicekontor.
  • Rettsmedisinere som har avgitt rapport i saken konkluderer med at Obiora mest sannsynlig døde av kvelning.
  • De involverte har opplyst at det ble tatt halsgrep på Obiora i forbindelse med pågripelsen. Politimannen som skal ha tatt halsgrepet, er den samme som ble tiltalt og frikjent i Baidoo-saken.
  • Den 4. mai får tre av de involverte politibetjentene saken henlagt etter bevisets stilling. For den fjerde anses intet straffbart forholdt bevist
 
På forsiden nå