Tre personer funnet omkommet på Byåsen:

Naboer i sjokk

Sjokkerte naboer samlet seg rundt bolighuset der tre mennesker ble funnet omkomne i ettermiddag.

Saken oppdateres.

Etter hvert som naboene observerte politioppbudet, og opplysningene om dødsfallene spredte seg, samlet sjokkerte naboer seg foran bolighuset på Byåsen.

Tre personer, som etter det adressa.no vet var i familie, ble funnet døde tidligere i kveld. Mange gråt åpenlyst, og en rekke barn la ned blomster ved innkjørselen.

Huset var omringet av politisperringer, og politiets tekniske etterforskere var i hektisk aktivitet inne i huset. Det hang røyklukt i området. Men bortsett fra vinduer dekket av sot, bar huset ingen ytre tegn på brannskader.

Funnet døde

- Vi fikk melding klokken 17.40 om at det var funnet flere personer døde på Byåsen. Vi rykket da umiddelbart ut for å sikre åstedet. Det er funnet tre personer omkommet, bekrefter kriminalvaktleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Berit Hilmarsen, overfor adressa.no.

Politiet kjenner identiteten på de tre omkomne. Men av hensyn til pårørende og den videre etterforskningen, vil politiet foreløpig ikke oppgi verken alder eller kjønn på de omkomne.

Ukjent dødsårsak

Politiet kan heller ikke si noe om årsaken til dødsfallene.

- Det kan skyldes en ulykke, en familietragedie eller en utenforstående gjerningsmann. Vi holder alle muligheter åpne. Dødsårsaken er uklar, sier Berit Hilmarsen.

Hun vil ikke bekrefte at det har vært en brann inne i huset, men Adresseavisens reportere på stedet kunne ved selvsyn konstatere at vinduene var nedsotet og at det luktet brent. De tekniske etterforskerne iførte seg masker mens de beveget seg inne i huset der de omkomne ble funnet.

Begravelsesbyrået ankom sent i kveld åstedet for å frakte ut de omkomne.

 
 
 
 
 
På forsiden nå