Kvinnen ble meldt savnet torsdag morgen etter at politiet fikk en bekmyringsmelding om en skadet person i en leilighet i Trondheim sentrum. Det var kvinnens samboer som meldte fra om saken. Politiet rykket til leiligheten der kvinnen sist ble sett, der de observerte blodspor.

Kvinnens navn er Vibeche Sofie Falck Danielsen, og hun er 48 år.

Bildet av henne er frigitt av politiet med tillatelse fra familien.

Politiet skriver i en pressemelding at de ønsker tips fra publikum som kan ha sett kvinnen.

Har du et tips oppfordres du til å ta kontakt med de på telefon 73 89 93 53.

To siktet for legemsbeskadigelse

Sent torsdag formiddag opplyste politiet at to personer - en mann og en kvinne - er siktet for legemsbeskadigelse i forbindelse med saken. De ble innbragt som vitner i saken, men ble senere siktet. De to har vært til avhør hos politiet.

- Jeg kan ikke si noe mer om hva de to har forklart overfor politiet, sa politiinspektør Per Morten Brobakke til adressa.no.

Han ønsket ikke da å si noe om de involverte i saken er tilknyttet til noe spesielt miljø. Han ønsker heller ikke å kommentere om det er noen relasjon mellom de siktede personene og den savnede kvinnen.

- Vi etterforsker nå saken videre, og prøver å finne den savnede kvinnen. Vi har satt inn de ressursene vi mener er nødvendige, sa Brobakke.

Torsdag kveld ble søket avsluttet, men Brobakke opplyser at de vil vurdere fredag om de skal gjøre ytterligere søk.

Etterforsker saken

Politiet har opprettet stab etter hendelsen og bruker store ressurser på å søke etter kvinnen. De utfører blant annet søk i Nidelva, som er like ved leiligheten der kvinnen ble observert sist, og som det ble funnet blodspor i.

Krimteknikere har torsdag formiddag undersøkt denne leiligheten.

Vibeche Sofie Falck Danielsen (48) ble meldt savnet torsdag morgen. Foto: Politiet