- Søket vil gjenopptatt etter klokken sju, etter vaktskiftet, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Natt til fredag holdt politiet vakthold utenfor leiligheten i Kjøpmannsgata hvor det ble gjort blodfunn torsdag morgen.

Søkte i Nidelva

Væpnet politi rykket klokken 06.58 torsdag morgen ut etter melding om en skadet person. Det ble deretter startet søk etter 48 år gamle Vibeche Sofie Falck Danielsen som var meldt savnet.

Trondheim brann- og redningstjeneste bisto politiet med søk etter Falck Danielsen i Nidelva, ikke langt fra leiligheten hvor blodsporene ble funnet. Fredag morgen har ikke politiet opplysninger om at Falck Danielsen er funnet.

Våknet av skrik

Politiet mistenker at det er begått en straffbar handling, og en mann i 40-årene og en kvinne i 30-årene er siktet for legemsbeskadigelse.

Mannen som er siktet avbrøt avhøret i går fordi han var sliten, opplyser hans advokat Christian Wiig. Til Dagbladet forteller han at hans klient kun ble spurt om en ting før han fikk gå:

- Han ble spurt om en ting: Om han trodde det var et menneske i nød et sted. Det svarte han nei på, sier Wiig.

Kvinnens forsvarer Kolbjørn Lium har opplyst at han har vært i samtale med sn klient, men at han ikke ønsker å uttale seg om saken på nåværende tidspunkt.

Naboer har opplyst til Adresseavisen at de våknet av rop og skrik fra leiligheten natt til torsdag.

Les mer om hva naboene hørte i Adresseavisen.

Vibeche Sofie Falck Danielsen (48) ble meldt savnet torsdag morgen. Foto: Politiet